22. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Rio

Mikkel Hansen dybt rørt over guldmiraklet

Mikkel Hansen
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Mikkel Hansen er en mand med en hård facade, men inde bag jernmasken banker der et blødt rødt-hvidt hjerte. Mikkel Hansen var rørt og glad efter OL-triumfen.

Danmarks håndboldherrer spillede deres livs kamp i OL-finalen mod Frankrig og tog søndag aften - dansk tid - guldet i Rio de Janeiro. Det var et mirakel, som stjernen Mikkel Hansen begyndte at tro på, da Danmark kom fint fra start i finalen.

Og lidt over en time senere var drømmen blevet til virkelighed. Mikkel Hansen var da også tydelig rørt efter kampen, der er hans karrierres hidtigige højdepunkt.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary og Mikkel Hansen til kamp mod mobning

Blød mand bag elitesports-jernmasken

Mikkel Hansen optræder altid med barsk facade under kampene, men med guldmedaljen om halsen slap han endelig følelserne løs. Han så næsten ud som om, at tårerne trængte sig på. Det var fedt at se den bløde mand bag elitesports-jernmasken.

Glad og åben Mikkel Hansen

- Det er dejligt at vise sin glæde og dele den med tilskuerne, sagde Mikkel til BILLED-BLADET I mixed zone efter matchen, som kronprins Frederik fulgte intenst fra VIP-pladserne i Future Arena.

Mikkel Hansen
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Fantastiske kronprins Frederik

- Det er fantastisk med støtte fra kronprins Frederik, sagde Mikkel om sin store royale fan, der trofast har fulgt håndboldlandsholdets kampe i den lange og hårde olympiske turnering.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: