Tirsdag, 28. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Mikkel Hansen går nye veje: Hvorfor ikke?

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Dan Mariegaard
For håndboldspilleren Mikkel Hansen gælder det om at bruge fantastisen, når man skal holde sig i topform midt i en periode med coronakrise.

Mikkel Hansen er en af verdens bedste håndboldspillere, men han kan ikke få lov til at spille og træne med sine holdkammerater i Paris Saint Germain i denne tid med coronakrise.

Mikkel Hansen i sommerhus

Mikkel, der sammen med familien opholder sig i sommerhus i Danmark, holder dog formen ved lige på en alternativ måde og med et super træningsprogram, som han nu forsøger at inspirere den unge generation af håndboldspillere med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Særligt træningsprogram

Mikkel Hansen har sammen med firmaet Performance Lab, som han selv er en markant del af, udviklet et online træningsprogram specielt designet til ungdomsspillere, som på den måde kan få det bedste ud af denne mærkværdige tid.

Mikkel træner hårdt

Mikkel træner selv hårdt i denne tid og arbejder igennem fysisk seks ud af ugens syv dage.

Hans træningsprogram er lavet, så det kan udføres uden redskaber andet end en stol, et bord og en bold, hvilket er praktisk.

Mikkel fortæller selv, at han faktisk træner derhjemme liggende under et havebord, og det er trods alt ikke helt normalt for ham.

Opfordring fra Mikkel

- Men hvorfor ikke i denne tid, siger Danmarks bedste håndboldspiller, som i følge Ritzau opfordrer unge danske håndboldtalenter til at holde hovedet højt samt måske endda forbedre vores form og teknik på trods af corona med respekt for myndighedernes anbefalinger.

Alle unge håndboldspillere kan få Mikkels træningsprogram gratis gennem deres klub, så de for alvor kan komme i gang med Styrketræning, intervalløb, hop og kast.

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Dan Mariegaard

Gas i gården

De eneste redskaber, man har brug for er en bold, et stabilt bord som for eksempel et havebord samt en almindelig spisebordsstol, og så er det ellers bare om at give den gas i haven eller gården.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden