18. nov. 2022
Af Josephine Sjelhøj

Mikkel Hansen har været glad for at vende retur til dansk håndbold, men én ting undrer ham

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Fromme/Picture Alliance/Ritzau Scanpix
Efter den danske landsholdstjerne vendte tilbage til dansk håndbold tidligere på året, har han lagt mærke til en særlig ting, der undrer ham.

Når de store håndboldkampe fløjtes af, bliver stjernerne på banen mødt af ivrige fans, der drømmer om et særligt minde fra håndboldspillerne.

Sådan er det også for Mikkel Hansen, der trods sin glæde over at vende hjem til Danmark, mener, at der er kommet en ”kræver-kultur” blandt de unge danske fans.

Det fortæller han til Helsingør Dagblad.

Håndboldstjernen fortæller, at han efter hver kamp bliver mødt af fans, der spørger efter hans trøje, sko og strømper, og det er for meget for ham.

- Jeg stiller meget gerne op, men der er en grænse, og jeg kan ikke forstå, at det ikke kan være fint nok med et billede og en autograf. Jeg har selv jagtet autografer, og så var man glad, når det lykkedes at få en. Sådan bør det være, og sådan var det også sidst jeg spillede i Danmark for AG København, fortæller en overrasket Mikkel Hansen til mediet.

Kommet godt igen

Mikkel Hansen er kommet godt igen siden sin alvorlige sygdomsperiode tidligere på året.

Håndboldsstjernen blev i marts ramt af flere blodpropper i forbindelse med en operation i knæet. På daværende tidspunkt lød meldingen, at han skulle holde pause i seks måneder.

Men da Mikkel Hansen i sommer skiftede til Aalborg Håndbold, blev hans comeback til håndboldbanen fremrykket med et par uger. Han kunne derfor trække kamptrøjen over hovedet i starten af september.

I oktober fik han ligeledes comeback på det danske landshold.

Aalborg Håndbold har vundet 12 af 13 kampe, siden Mikkel Hansens retur til dansk håndbold.

Læs mere om: