Mandag, 6. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Mor Aneke jubler efter festlig weekend: Det har Holger Rune aldrig prøvet før

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Lars H. Laursen
Der var fuld fart på tennisfesten både på banen og blandt publikum, da Holger Rune lørdag afgjorde Davis Cup-matchen mod Indien. For både Holger og hans familie var det en fed oplevelse at være i Royal Stage i Hillerød.

Tennishelten Holger Rune sørgede med fantastisk spil for, at det danske Davis Cup-hold trak sig sejrrigt ud af matchen mod Indien.

Efter afgørelsen med sejr i sin anden singlekamp lørdag var det en dybt taknemmelig Holger Rune, der tog mikrofonen og talte til de næsten 3000 rød-hvide fans i heksekedlen i Hillerød.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Holger Rune takkede fans

– Det er ikke så tit, jeg kommer hjem og spiller i Danmark, men det var en fornøjelse at spille foran alle jer skønne danskere. Jeg glæder mig allerede til næste gang, sagde Holger, der også fortalte BILLED-BLADET og alle andre i hallen, hvordan det føltes at spille i den røde landsholdstrøje med Dannebrog på brystet.

– Det er fuldstændig fantastisk. Det er dejligt at have et danske flag på min trøje og komme hjem i denne her fantastiske kulisse og spille Davis Cup for mit land. Det betyder SÅ meget, og tusind tak for jeres support, sagde megapopulære Holger Rune, der efter begge sine singlekampe gav sig god tid til at skrive autografer til fans i alle aldre.

Holgers familie sad på tilskuerpladserne begge kampdage, og støtten fra forældrene og søsteren Alma betyder ufatteligt meget for det unge danske tennises.

Aneke var glad

 Holgers mor Aneke var begejstret for at følge sønnens kampe i rammer, der var ekstraordinære.

Aneke Rune
Aneke Rune
Foto: Lars H. Laursen

– Det er første gang, Holger har spillet for så mange danske fans, og det er fedt, at vi kan fylde hallen op. Det er dejligt, kom det fra en glad og pavestolt Aneke Rune til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden