8. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Nattefest i Tokyo: Vild fejring af fantastiske Mathias Gidsel

Mathias Gidsel
Mathias Gidsel
Foto: Ritzau/Scanpix
Det blev til en flot sølvmedalje til Danmarks håndboldherrer, der lige efter finalenederlaget var ret skuffede. Det hele endte dog med sang, dans og medaljefest i Tokyo.

Mathias Gidsel og flere andre danske håndboldspillere var helt knuste, da de måtte bøje sig for Frankrig i OL-finalen.

Dermed blev det til sølvmedaljer for Gidsel og hans holdkammerater, der havde drømt om guldet.

Mathias Gidsel hyldet som den bedste

Mathias Gidsel blev efter finalen kåret til OL-turneringens bedste spiller, hvilket er en kæmpe ære.

Selvom det endte med et ærgerligt, knebent OL-finalenederlag for de ellers så suveræne danske håndboldherrer, blev turen til Tokyo rundet af med manér.

I den japanske hovedstad blev der i overensstemmelse med alle olympiske corona-restriktioner holdt en herlig medaljefest med sang, dans og en lille én til ganen.

Fest i OL-byen

Sent lørdag nat japansk tid i den japanske have på den danske ambassade sang Mikkel Hansen og Niklas Landin for, da man fejrede medaljerne og gav Mathias Gidsel en særlig hyldest, fordi han blev kåret til OL’s bedste spiller.

Landstræner Nikolaj Jacobsen har lagt en fin festvideo op på sin Instagram-profil, og her kan man se, at Danmarks håndboldhelte er i fint humør, selvom de altså måtte nøjes med olympisk sølv i denne omgang.

Sang for Gidsel

Højdepunktet til nattefesten var, da en glad Mathias Gidsel sad på skuldrene af kammeraten Lasse Andersson, mens holdkammeraterne sang en vild hyldestsang om og til geniale Gidsel.

Læs mere om: