7. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Nikolaj Jacobsen har fået nok

Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen
Foto: Jonas Ekströmer/Ritzau/Scanpix
Til sommer skal herrernes håndboldlandshold til De Olympiske Lege. Landstræner Nikolaj Jacobsen vil dog ikke til OL i Tokyo for enhver pris.

For håndboldherrernes landstræner Nikolaj Jacobsen er det næste store mål De Olympiske Lege til sommer i Tokyo, Japan.

Jacobsen og hans VM-gulddrenge vil dog ikke spille OL for enhver pris.

Nikolaj Jacobsen har fået nok

Hvis Legene skal afvikles på samme corona-boble-måde som under det netop afviklede VM i Egypten, så vil Jacobsen hellere have, at man dropper Legene eller flytter OL igen.

Han og mange af spillerne har simpelthen fået nok af corona-boble, isolation og strenge restriktioner, selvom det naturligvis har været nødvendigt i denne tid.

Det siger den populære landstræner til Fyns Amts Avis' FAA Live fredag.

Vil måske ikke af sted

Her blev Jacobsen direkte spurgt, hvordan han vil have det, hvis OL-håndboldturneringen til sommer må afvikles uden tilskuere og under strenge corona-restriktioner som ved VM i Egypten.

- Så håber jeg ikke, vi skal af sted, siger Nikolaj Jacobsen og fortsætter:

- Så sjovt er det heller ikke, og OL er noget specielt, og det skal det være, sagde Jacobsen, der håber, at hvis man beslutter sig for at gennemføre Tokyo-OL, så skal alle deltagere corona-vaccineres.

Skal forsvare OL-guld

- Hvis man ikke gør det, kan jeg ikke se, hvordan man skal få det til at gå op i en højere enhed, kommer det fra guldtræneren.

De danske håndboldherrer er kvalificeret til OL i Tokyo, og de stiller op som forsvarende olympiske mestre efter guldet ved OL i Rio de Janeiro i Brasilien i 2016.

GALLERI: Håndbold VM 2019 kys og kram (Foto: Jesper Sunesen)

Læs mere om: