7. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Nikolaj Jacobsen tænker kun på familien

Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen
Foto: Lars H. Laursen
Coronakrisen har påvirket alle danskeres hverdag, og for håndboldlandsholdets træner Nikolaj Jacobsen er der også meget, som er forandret.

For hele Danmark er coronakrisen en alvorlig oplevelse, og sådan er det også for træneren for herrelandsholdet i håndbold Nikolaj Jacobsen.

Lige nu koncentrerer han sig 100% om sin familie, der består af konen Lenette og børnene Linus, Freja og Sille, og så må håndbolden vige i denne periode.

Nikolaj Jacobsen tænker ikke meget på OL

- For mig gælder det om at komme igennem det her som familie og få passet godt på alle dem, vi nu skal passe på, siger Jacobsen til BT, og han understreger samtidig, at han ikke tænker meget på De Olympiske Lege, som hans landshold skulle have deltaget i denne sommer, men som nu er flyttet til 2021.

Nikolaj Jacobsen og sønnen Linus
Nikolaj Jacobsen og sønnen Linus
Foto: Jesper Sunesen

Større udfordringer lige nu

- Jeg tænker i det hele taget ikke særligt meget på håndbold lige nu. Lige nu står vi overfor nogle langt større udfordringer, lyder det fra landstræner Nikolaj Jacobsen, der førte Danmark til VM-guld i 2019, og det blev fejret med sønnen Linus og alle de andre i familien.

Læs mere om: