7. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Isabella og prins Christian afslørede sjov påsketradition

Prinsesse Isabella, kronprinsesse Mary og prins Christian
Prinsesse Isabella, kronprinsesse Mary og prins Christian
Foto: Hanne Juul
Mary og Frederik og deres børn har ligesom andre danske børnefamilier helt sikkert også særlige traditioner i påsken. Prins Christian afslørede på vegne af Isabella og deres forældre for år tilbage, hvad han og familien blandt andet skulle lave i påsken.

Midt i en mørk coronatid er det fantastisk med en fin påske med sol og mange gode traditioner.

Påsken byder også på mange traditioner for medlemmerne af det danske kongehus, og mens dronning Margrethe gennem årene har været glad for at male påskeæg, har kronprinsparret og deres børn bandt andet nydt udelivet i løbet af deres påskeferier.

Christian og Isabella har det sjovt

Ligesom andre danske børnefamilier så har Mary og Frederik og deres børn helt sikkert også særlige traditioner i påsken, og noget af det rigtigt sjove for prins Christian og prinsesse Isabella er at finde påskeæg.

Med et stort smil på ansigtet afslørede prins Christian for år tilbage, at han og prinsesse Isabella sammen med deres forældre skulle på æggejagt i forbindelse med påsken.

Kronprinsesse Mary og børnene
Kronprinsesse Mary og børnene
Foto: Lars H. Laursen

Prins Christian var smilende

- Vi skal faktisk ud og finde påskeæg, sagde prins Christian smilende til BILLED-BLADETs udsendte, da han den 5. april 2014 blev spurgt, hvordan han skulle fejre, at han netop med stil havde gennemført et familieorienteringsløb i Birkerød i anledning af ”Find Vej i Danmark-dagen”.

Hemmelig påskehygge

Det fine svar fik Christian og Isabella samt deres forældre til a grine lidt ekstra, da det faktisk var et helt privat og hemmeligt påskearrangement, kronprinsparret og børnene skulle deltage i på den amerikanske ambassade på Rydhave nord for København, hvor man har en stor have velegnet til jagt på påskeæg.

Mary og Frederik og børnene i haven

Kronprinsfamilien er i denne tid med coronakrise hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvor man har en stor baghave, der er velegnet til påskelege og jagt på påskeæg, så der bliver helt sikker også leget meget i dénne tid.

Det kunne man se for nylig, da Mary og Frederik og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent optrådte i en skøn video med en hilsen til danskerne i denne udfordrende tid.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb15-forsider.jpg
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: