6. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Phillip Faber og hans kor gav Mary en uforglemmelig oplevelse

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Det var en ekstraordinær musikalsk oplevelse, da Phillip Fabers pigekor sang ”I Danmark er jeg født” for kronprinsesse Mary, som besøgte Europarådet i Strasbourg i Frankrig i en helt særlig anledning.

Kronprinsesse Mary og Phillip Faber fik for nylig fuld opmærksomhed, da Mary indsendte et sangønske til Fabers morgensang-program på DR1.

Kronprinsessen ønskede ”Solen er så rød mor” til morgensangen, som hele Danmark sang med på.

Kronprinsesse Mary og Phillip Faber i Frankrig

For et par år siden var kronprinsesse Mary i Strasbourg i Frankrig i anledning af det danske formandskab for Europarådets Ministerkomité, der har fokus på at understøtte arbejdet med beskyttelse af menneskerettigheder, demokrati og retsstatsprincipper.

Kronprinsesse Mary og Phillip Faber
Kronprinsesse Mary og Phillip Faber
Foto: Hanne Juul

Ved den lejlighed holdt kronprinsessen en tale, og så overlod hun scenen til Phillip Faber og DR Pigekoret, som kronprinsessen er protektor for.

Faber på scenen

Faber og hans kor leverede en utroligt smuk fortolkning af ”I Danmark er jeg født”, som ramte Mary og alle andre i Europarådet lige i hjertet.

Syng med på ”I Danmark er jeg født”

Her kan du se Mary i Europarådet i Strasbourg samt opleve Phillip Faber og hans pigekor med klassikeren ”I Danmark er jeg født”, og du er naturligvis velkommen til at synge med.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb14-forsider_5.jpg
BILLED-BLADET nr. 14 kan købes fra 2. april 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: