Fredag, 9. december 2016 - af Majken Munk

Ny stjerne hos håndboldpigerne: 20-årig debutant tager alle med storm

Althea Reinhardt

Althea Reinhardt

Foto: AOP
Althea Reinhardt er det nye skud på stammen af fremtidige håndboldstjerner. Hun har allerede gjort god "målmandsfigur" på trods af, at hun er debutant.

Med sine blot 20 år er hun ikke den mest rutinerede, når det danske kvindelandshold løber på banen ved deres kampe ved dette EM i Sverige. På trods af det har hun  allerede sat sit aftryk på turneringen. Selv om det ikke bliver til mange kampminutter for hende, har hun bestemt grebet chancen. Hun har været inde på seks straffekast og taget fire af dem, hvilket er en nærmest overnaturlig redningsprocent. 

Hendes debut er blevet taget godt imod, men selv ænsede hun den nærmest ikke.

- Det går så stærkt. Det er først bagefter, når man sidder på bænken og ryster lidt og tænker: "Fuck - jeg har lige været inde" med adrenalinen kørende, fortæller Althea Reinhardt til TV 2. 

Althea Reinhardt ser frem til kampen mod Tjekkiet

Specielt i kampen mod Ungarn viste den unge målmand storspil og nuppede bolden på hele tre ud af fire straffekast. Hun er da også en fokuseret ung dame, som forbereder sig godt på sine modstandere, og det bærer i den grad frugt. Allerede efter Danmarks anden kamp så Althea Reinhardt frem mod aftenens kamp mod Tjekkiet. 

Husk at du kan se Althea Reinhardt og hendes kompagnoner i kamp i aften kl. 20.30 på TV 2.  

LÆS MERE: Kronprins Frederik fik sambalektion til OL

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden