Onsdag, 10. august 2016 — af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik fik sambalektion til OL

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
De danske tilskuere fik en danselektion i pausen mellem første og anden halvleg af håndboldkampen mellem Danmark og Tunesien.

Når man er til olympisk håndboldkamp forventer man som tilskuer ikke at blive udsat for en danselektion. Derfor kom det som noget af en overraskelse for de danske tilskuere, deriblandt kronprins Frederik, da de i pausen mellem første og anden halvleg af kampen mellem Danmark og Tunesien fik et lynkursus i brasiliansk samba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Håndboldroligans dansede

Det var et lokalt TV-hold, der fik fat i en flok rød-hvide fans og derefter bad alle danskere i hallen om at holde øje med storskærmen over banen. Og så viste en meget veldansende brasiliansk lærer, hvordan man træder en samba.

SE BILLEDERNE: 35 skønne kongelige OL-øjeblikke

Efter hun havde vist, hvordan man ryster hofterne perfekt, var det et par håndbold-fans tur til at danse til de lokale rytmer.

Wozniacki og venner fulgte samba-lektion

I hallen var både tennisspilleren Caroline Wozniacki og flere af kronprins Frederiks nære venner. De fulgte alle danselektionen tæt. Man ved jo aldrig, hvornår man får brug for at danse samba, når man befinder sig i Rio de Janeiro i Brasilien.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys flotte sko

Sad med Poul-Erik Høyer

Kronprins Frederik sad under kampen sammen med sin kollega i Den Internationale Olympiske Komité IOC, Poul-Erik Høyer.

Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Kronprins Frederik fulgte koncentreret håndboldherrernes fine kamp mod Tunesien, og han så begejstret ud, da slutfløjtet lød, og Mikkel Hansen sammen med sine holdkammerater kunne strække armene i vejret i triumf efter en overbevisende sejr.

Frederik fejrede sejr med spillerne

Kronprinsen fejrede også den gode danske præstation og trådte helt ned til banen og klappede og vinkede til håndboldheltene, der takkede Frederik og resten af publikum for den massive opbakning.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden