Ny TV-familie: Helt tæt på racer-dynastiet Magnussen

Jan Magnussen

Christina og Jan Magnussen

Foto: Krestine Havemann

Jan Magnussen har været racerkører hele sit liv. Og familien er dybt involveret i hans og sønnens karrierer. Kanal 5 kigger med i ny programserie "Familien Magnussen".

Lørdag, 14. januar 2017 - af John Lautrup

Jan Magnussen er ikke længere den kendeste racerkører i familien. Den ære tilfalder hans søn, Kevin, der er godt i gang med at etablere sig i motorsportens fineste klasse, Formel 1. Men faderen er stadig aktiv, og til foråret inviterer Kanal 5 seerne med på et unikt indblik i en racerkørers liv.

Det sker i programserien "Familien Magnussen". Et TV-hold har fået lov til at følge Jan Magnussen og hans hustru, Christina, kaldet Chrisser, på  tæt hold gennem hele den seneste sæson. De to udgør et uadskilleligt makkerpar, hvor hun er den uundværlige støtte i baglandet, mens han kører resultater hjem på racerbaner i USA og Danmark. Han er fabrikskører for Chevrolet Corvette i USA, mens han herjemme har sit eget team i DTC-serien.

I medgang og modgang

"Familien Magnussen" viser parrets liv i medgang og modgang. For en racerkørers liv er hårdt arbejde, også for familien, i et voldsomt konkurrencepræget miljø. Men parret knokler gerne, for Chrisser og Jan har dedikeret hele deres liv til deres fælles passion: Mortorsport.    

 

LÆS MERE: Kevin Magnussen viste kæresten frem