Onsdag, 21. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Nyt fra Christian Eriksen: Han glemmer ikke sine venner

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Ritzau/Scanpix
Med en stor pengegave støtter Christian Eriksen en helt særlig gruppe unge på Fyn. - Han glemmer ikke sine venner, siger en af Eriksens gode bekendte fra Middelfart.

Christian Eriksen har midt i en udfordrende tid efter det hjertestop, han blev ramt af under EM-kampen mod Finland i Parken den 12. juni, overskud til at hjælpe andre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian Eriksen støtter bosted

Ifølge  TV2 Fyn har Eriksen og hans kæreste, Sabrina Kvist Jensen, doneret et betydeligt pengebeløb til et bosted på Fyn for unge med psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse.

Sabrina Kvist Jensen og Christian Eriksen
Sabrina Kvist Jensen og Christian Eriksen
Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Pia Becker, der er projektleder for ”Det gode liv”', kender Christian Eriksen gennem landsholdsspillerens barndomsklub MG & BK fra Middelfart.

Her er Christian Eriksen i dag ambassadør, mens Pia Becker træner et hold med spillere med forskellige former for funktionsnedsættelse.

Støtte betyder meget

Christian Eriksen og kærestens støtte betyder meget ifølge projektlederen.

 - Det betyder rigtig meget, fordi han vil rigtig gerne den her målgruppe. Han er en ven af folket, og han glemmer ikke sine venner. Jeg er helt sikker på, at han vil komme og kigge, når han kan og har tid, siger Pia Becker til TV2 Fyn.

Skal snart til Italien

Christian Eriksen har endnu ikke meldt noget konkret ud vedrørende sin fremtid.

Han er stadig i i Danmark, men efter planen vender han snart tilbage til Italien, hvor han er på kontrakt i storklubben Inter fra Milano.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden