Kasper Hjulmand ærgrer sig: Må sige farvel til stærk EM-profil

Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand

Foto: Ritzau/Scanpix
Kasper Hjulmand har været glad for hele sin stab på EM-holdet, der var så stærk en enhed under EM-slutrunden i fodbold. Nu mister han dog en markant profil.

For Kasper Hjulmand var fællesskabets styrke drivkraften bag fodboldlandsholdets succes under EM-slutrunden, og både spillerne og staben omkring holdet var en stærk enhed.

Kasper Hjulmand mister Ebbe Sand

Nu må Kasper Hjulmand desværre sige farvel til en markant profil i trænerstaben omkring EM-heltene.

Herrelandsholdet i fodbold skal således have fat i en ny angrebstræner, for den tidligere landsholdsbomber Ebbe Sand har ifølge B.T. valgt at stoppe til fordel for et job som fodboldagent i det danske firma Elite Consulting.

Ebbe Sand
Foto: Ritzau/Scanpix

Ebbe Sand

Scorede legendarisk mål til VM

Ebbe Sand scorede som aktiv hele 22 mål i 66 landskampe for Danmark, og han var med til fire slutrunder.

Specielt til VM i Frankrig i 1998 lynede han med en fantastisk scoring på magisk oplæg fra Michael Laudrup i ottendedelsfinalen mod Nigeria.

Sand blev siden angrebstræner på landsholdet under Morten Olsen fra 2008 til 2014, og Sand var tilbage igen i samme rolle fra 2020 i et frugtbart samarbejde med landstræner Kasper Hjulmand.

Hjulmand ville gerne beholde Sand

Netop Kasper Hjulmand har gennem et stykke tid kendt til Sands beslutning om at stoppe som angrebstræner på herrelandsholdet.

- Jeg havde selvfølgelig informeret Hjulmand, så han var den eneste på holdet, der vidste det under slutrunden. Han ville gerne have haft mig med videre, lyder det fra Ebbe Sand, der i sin aktive karriere var topscorer i Danmark for Brøndby IF og i Tyskland for Schalke 04.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden