30. maj. 2021
Af Marianne Singer

Patrick Wozniacki om sin højgravide søster: Så aktiv er hun stadig

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Patrick Wozniacki er dybt imponeret over, hvor aktiv hans højgravide søster, Caroline Wozniacki stadig er.

Blandt de mange kendte deltagere ved padel tennis-turneringen for foreningen Børnediabetes-type 1 på Amager lørdag var også Patrick Wozniacki.

Før spillet gik i gang havde han lige tid til en lille snak med BILLED-BLADET, hvor han blandt andet fortalte om, hvordan hans højgravide søster, Caroline Wozniacki har det lige nu.

Se videoen med Patrick Wozniacki, hvor han fortæller om sin højgravide søster, øverst i artiklen

Overraskende aktiv

- Caroline har det overraskende godt. Hun er jo i ottende måned og der er ikke så lang tid til, at hun skal føde. Hun spiller golf og tennis, cykler og dyrker yoga. Hun træner stadig tre gange om ugen. Jeg er meget imponeret - hun er overraskende aktiv. Bortset fra lige de første klassiske tre måneder har hun haft det rigtig godt og holdt sig fysisk i gang. Hvilket hun sætter pris på, at hun kan gøre, fortalte Patrick Wozniacki under velgørenhedsarrangementet.

Caroline Wozniacki har delt flotte billeder på Instagram af sin voksende mave:

- Jeg glæder mig helt vildt meget til at besøge hende efter fødslen. Men nu må vi se, hvordan tingene kommer til at udspille sig på grund af corona. Og vi ved jo heller ikke, hvordan fødslen bliver. Men jeg håber, at alt går godt og så går der ikke så forfærdelig lang tid, før vi kan få lov at se den lille prinsesse, lød det endvidere fra ham.

Spændt på "lillesøster"

En, der også er meget spændt på den lille ny, er Patricks søn Nicolas på tre og et halvt år, som han har med kæresten Sofie Pamer.

- Han glæder sig helt vildt meget. Han ved godt, at Caroline har en baby i maven. Han har så godt nok sagt, at han får en lillesøser og det har jeg forsøgt at fortælle ham, at det er ikke helt rigtigt, grinede Patrick Wozniacki, inden han smuttede ud på banen for at spille sin første kamp.

Vigtig sag

Patrick Wozniacki støttede sammen med en række andre kendte mennesker lørdag op om foreningen Børnediabetes-type 1 med padel tennis-turneringen, som fodboldstjernen Michael Manniche igen i år står bag.

Diabetes type 1 er en autoimmun sygdom, som oftest rammer børn og unge tilfældigt og helt uafhængigt af livsstil.

Sygdommen er uhelbredelig, og man kan kun leve med den ved at indsprøjte insulin flere gange i døgnet i præcise doser.

Læs mere om: