14. jun. 2021
Af Majken Munk

Pierre-Emile Højbjerg: Det har Christian Eriksen sagt til holdet

Pierre-Emile Højbjerg
Pierre-Emile Højbjerg
Foto: Anders Kjærbye/ dbufoto.dk
På pressemødet mandag fortalte fodboldspiller Pierre-Emile Højbjerg om, hvordan det har været for ham og resten af holdet at tale med Christian Eriksen.

Pierre-Emile Højbjerg og det danske herrelandshold i fodbold har haft to hårde døgn, efter Christian Eriksen faldt om i lørdagens kamp.

På et pressemøde mandag formiddag udtalte tre af landsholdsspillerne sig for første gang. Én af dem var Pierre-Emile Højbjerg, der sender tanker til Christian Eriksen og hans familie.

Christian og familien

Da Pierre-Emile Højbjerg bliver spurgt ind til, hvordan han selv har det, fokuserer han primært på sin holdkammerat Christian Eriksens tilstand.

- For mig er det vigtigste, at Christian har det godt, at Christians familie er med ham, og at de har det godt. Så finder jeg min måde at komme videre på og håndtere det, siger Pierre-Emile Højbjerg til TV 2.

Han fortæller, at han forsøger at tage det skridt for skridt, så godt som han nu kan i sådan en uvant situation.

Snakket med Christian

Pierre-Emile Højbjerg og resten af landsholdet har via et videoopkald talt med Christian Eriksen, der fortsat er indlagt på Rigshospitalet.

Det har betydet en hel del for Pierre-Emile Højbjerg.

- Jeg fik talt med ham i går. Det betød meget. Han sagde, vi skulle se fremad og spille kamp på torsdag. Det var rart. Det havde man brug for, siger han.

Spiller for Christian

Selv om det er svært for landsholdet at se frem mod deres næste kamp på torsdag, så begynder forberedelserne så småt.

Noget Pierre-Emile Højbjerg ser frem til, er at spille for Christian Eriksen og for alle de fans, der har støttet dem.

- Det, der giver mig aller mest energi og vilje er, at Christian har det godt. Vi kan langsomt se frem ad til at spille på torsdag. At spille for Christian og spille for alle dem, der har støttet os, siger han håbefuldt til TV 2.

Danmark møder Belgien torsdag den 17. juni i Parken.

Læs mere om: