Torsdag, 22. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Pierre-Emile Højbjerg og Josephine fejrede kærligheden: Festen var magisk

Pierre-Emile Højbjerg og Josephine

Pierre-Emile Højbjerg og Josephine

Foto: Mikael Rieck
På en smuk solskinsdag i København kunne EM-stjernen Pierre-Emile Højbjerg juble over at fejre den ultimative kærlighed med sin elskede Josephine Siw Højbjerg.

EM-fodboldhelten Pierre-Emile Højbjerg og hans Josephine blev i weekenden viet i Sankt Jakobs Kirke på Østerbro, hvor der var sød musik.

Det sørgede forsangeren i Lukas Graham, Lukas Forchhammer, for, da han optrådte med nummeret ”Love Someone”.

Pierre-Emile Højbjerg og Josephine til fest nordpå

Det er i øvrigt ikke første gang, at Pierre-Emile og Josephine, der har været par i seks år, bliver gift. I 2019 blev Pierre-Emile og Josephine gift på Københavns Rådhus.

Sammen har parret Rosa på tre og Theo på snart ét år, og begge børn var med i kirken til kærlighedsfesten på Østerbro, hvor gommen er vokset op

Efter den romantiske vielse drog brudeparret videre til et brag af en fest et stykke væk fra Østerbro nord for København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flot brudevals

I de smukke rammer i et overdådigt festtelt nød Pierre-Emile og fru Josephine kærlighedsfesten sammen med deres bedste venner, der dannede ring om parret, da de to hovedpersoner ved midnat gik på banen for at levere brudevalsen.

Efter festen talte BILLED-BLADET med Josephine Siw, der havde nydt sin og Pierre-Emiles dejlige dag fra først til sidst.

Magisk fest

– Festen var magisk. Helt som et bryllup skal være, lød det fra fru Højbjerg, som på den store dag var i brudekjole fra Rosa Clará og bar en buket er fra Bering.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alle de vigtigste detaljer om og alle de bedste billeder fra Pierre-Emili og Josephine Siw Højbjergs romantiske bryllup.

Du får også alt om dronning Margrethes rejse til Færøerne samt helt nye billeder af prins Felix, som i dag fejrer sin 19-års fødselsdag.

BILLED-BLADET nr. 29 / 2021 

Foto: Billed-Bladet

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden