Tirsdag, 28. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Preben Elkjær går på banen til vigtig kamp

Preben Elkjær
Preben Elkjær
Foto: Aller Foto
Der skal noget vigtigt til, før Preben Elkjær snører skoene og går på banen for at give sig selv 100%. På torsdag skal Elkjær i ilden igen.

Fodboldstjernen Preben Elkjær og golfstjernen Søren Kjeldsen trækker snart køller og jern i anledning af en duel i en god sags tjeneste.

Den tidligere fodboldhelt Elkjær skal mod den professionelle golfspiller Kjeldsen over ni huller dyste om 60.000 kroner til velgørenhed i Santander Consumer Bank Challenge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Preben Elkjær har køllen klar

Det er ifølge tv3Sport.dk på torsdag den 30. april, at Preben Elkjær og Søren Kjeldsen krydser køller i en golfmatch over ni huller med 5.000 kroner på spil på hvert hul.

Vinderen donerer præmiepengene direkte videre til enten Læger Uden Grænser, som Preben Elkjær har valgt, eller Børns Vilkår, som Søren Kjeldsen vil donere til.

Se med på tv

Elkjær og Kjeldsen vil kunne fordele yderligere 15.000 kroner via særlige ekstra-konkurrencer, som indlægges undervejs i matchen, der sendes live på Viaplay og TV3 Sport, fra banen The Scandinavian, torsdag den 30. april fra klokken 18:00 til klokken 20:00.

Elkjær med handicap

Preben Elkjær spiller med sit normale golfhandicap, og det betyder, at han bestemt har en fin chance i duellen mod professionelle Søren Kjeldsen.

Frisk kommentar

Elkjær kan ikke vente med at komme på græs og putte kuglen i de ni huller, og den rutinerede dynamithelt er som altid tændt.

- Tanken om at skulle op mod én af Danmarks bedste golfspillere i historien vil nok gøre de fleste nervøse, men mon ikke Søren alligevel kan klare ni huller mod mig, lyder det veloplagt fra Preben, som udtrykker stor respekt for sin modstander, og som samtidig ser frem til en sjov og udfordrende oplevelse, hvor man samtidig kan hjælpe.

BILLED-BLADET nr. 17, 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden