Søndag, 29. januar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Rasmus Lauge og familien glæder sig til at flytte hjem: Her skal de bo

Rasmus Lauge
Rasmus Lauge
Foto: Martin Høien
Rasmus Lauge har i flere år boet i udlandet sammen med sin hustru og to børn, men til sommer vender familien hjem til Danmark for at slå sig ned.

Mange danske håndboldspillere har og har haft stor succes i udlandet i mange år, men nu er der flere af de helt store spillere, der vender hjem.

Mikkel Hansen begyndte i Aalborg Håndbold sidste år, og til sommer får han selskab af verdensstjernen Niklas Landin.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Slår sig ned i Danmark

I den danske liga kan de se frem til at skulle spille mod landsholdskollegaen Rasmus Lauge, der ligeledes flytter hjem til Danmark efter flere år i udlandet.

- Jeg satser på, det bliver megaspændende og lærerigt og dejligt for vores familie at komme hjem og få en base i Danmark, som vi satser på skal holde i mange år. Nu kommer vi hjem og slår os ned sådan for alvor, fortalte Rasmus Lauge op til VM-slutrunden, hvor han desværre har døjet med en skade.

Den 31-årige håndboldstjerne er gift med Sabrina og far til Freja på fem og Noah på tre år, og netop børnene er årsagen til, at skiftet fra Ungarsk til dansk håndbold sker netop nu.

- Vi har fundet et sted lidt uden for Silkeborg, hvor vi skal bo. Det bliver megasjovt, og børnene skal starte i institution og skole og så videre. Det har hele tiden været planen, at vi gerne ville hjem til Danmark, når vores datter skal starte i skole, uddybede Rasmus Lauge, der fra sommeren 2023 skal spille for Bjerringbro-Silkeborg.

Rasmus Lauge med datteren, Freja, efter VM-sejren i 2019. 
Rasmus Lauge med datteren, Freja, efter VM-sejren i 2019. 
Foto: Jesper Sunesen

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden