4. jan. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Rørt Christian Eriksen i nyt tv-interview: Jeg vil gerne sige tak til alle

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Ritzau/Scanpix
For fodboldstjernen Christian Eriksen er det vigtigt at få sagt tak til alle, der har støttet ham og hans familie i en meget svær tid.

Fodboldspilleren Christian Eriksen, 29, fortæller for første gang om sine inderste tanker og følelser efter den juniaften, da han i Parken midt under EM-kampen mod Finland faldt om med hjertestop og efterfølgende måtte opereres.

Det sker i et eksklusivt interview med DR Sporten.

Eriksen er dybt taknemmelig over, at han er i live og i dag kan nyde livet med sin elskede Sabrina og deres to børn.

Christian Eriksen siger tak

Christian siger i interviewet, at han ikke rigtig har fået sagt tak til alle de mange mennesker i Danmark og i resten af verden, der har sendt tusinder af breve, tusinder af e-mails og afleveret blomster.

- Jeg vil sige tak for den støtte, de har vist, siger Eriksen til DR og fortsætter.

- Jeg vil gerne sige tak til alle dem, der har sendt og skrevet. Der har tænkt på min familie og mig i den tid, vi havde, siger Christian Eriksen i det eksklusive interview med DR Sporten, som kan ses fra på torsdag på DRTV.

Er i fin form

Christian er i dag i fin form og nyder hverdagen med familien i hjemmet i Milano i Italien.

Han ved, at han har været heldig at have gode holdkammerater og landsholdslæger, der hjalp ham hurtigt tilbage til livet, da han lå på græsset i Parken og var klinisk død.

Den hurtige hjælp og det intense arbejde med hjertestarter reddede Christian, og nu vil han fortsætte sin professionelle fodboldkarriere og håber på at kunne kæmpe sig tilbage på Kasper Hjulmands VM-landshold.

Fra torsdag kan du se dokumentaren 'Christian Eriksen – Min Historie' på DRTV.

Dokumentaren vises også på DR1 lørdag d. 8. januar kl. 21.00.

Læs mere om: