Torsdag, 28. november 2013 — af Casper Nielsen

Roslyng om skilsmissen: Fik nok af Lars' drengerøvsliv

Christina Roslyng og Lars Christiansen.
Christina Roslyng og Lars Christiansen.
Foto: Lars Laursen (BILLED BLADET
Christina Roslyng fortæller i ny bog, at det var hende, der ville skilles fra Lars Christiansen. Håndboldstjernen blev ved med at leve som en drengerøv og ikke tog ansvar for deres fælles søn.

- Jeg fik nok af at stå alene med det hele. Vi havde fået et barn, og der fulgte et stort ansvar med det. Alle ved, at det betyder store ændringer i ens liv, når man får et barn. Bare ikke for Lars. Han havde fået denne her kæmpe gave, som et barn er, og så fortsatte han ellers med at leve præcis, som han altid havde gjort. Han kunne stadig det hele som en drengerøv i starten af 20'erne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan fortæller Christina Roslyng selv i ægtemanden Lars Christiansens ny bog, ”Når sandheden skal frem”, der udkommer fredag den 29. november. Parret er sammen igen, men en skilsmisse blev det til.

Håndboldpigen fortæller, at hun tre år efter deres bryllup i 2009 havde fået nok af gemalens ubekymrede livsstil.

Nu ville hun skilles.

Totalt uden ansvar

- Det lette, ubekymrede liv som håndboldspiller, hvor man bare skal sørge for at stå op, spise sin morgenmad og passe sin træning, og så er der ikke mere at bekymre sig om. Masser af sociale relationer og andre sjove ting, man kan lave resten af tiden. Det er en drengerøvstilværelse totalt uden ansvar, og den har levet i, helt frem til han stoppede med at spille. Og der var han blevet 40 år!

Hun bakkes op af både svigermor og svigerinde, der ikke kunne forstå, at Roslyng ikke sparkede sin mand ud af huset ved Flensborg tidligere.

Beslutningen kom fuldstændig bag på bogens hovedperson, refererer Ekstra Bladet.

Lars blev overrasket

- Jeg havde slet ingen anelse om, at det var på vej. Det kom som et chok for mig, og jeg blev fuldstændig rystet. Det føltes, som om alt inden i mig blev revet ud på en gang, og der stod en helt tom skal tilbage, skriver Lars Christiansen i bogen.

- Det var skræmmende, at jeg ikke kunne argumentere imod alle de ting, hun sagde. Jeg prioriterede alle mulige andre ting end min egen familie. Jeg var der aldrig, og hun stod alene med det hele. Jeg levede meget egoistisk. Christina valgte at stoppe sin karriere, da vi havde fået Frederik, men det gjorde jeg ikke. Jeg fortsatte i samme tempo som hidtil. Jeg havde svigtet min egen familie, skriver han.

LÆS OGSÅ: LARS CHRISTIANSEN: JEG VAR RASENDE PÅ WILBEK

Sammen igen

Christina flyttede hjem i parrets sommerhus i Juelsminde med sønnen, mens Lars blev boende i den tyske by.

Den efterfølgende periode i Lars Christiansens liv, hvor han blev ramt af stress og dødsangst var stærkt medvirkende til, at han fandt sammen med Christina igen sidste år.

Parret flyttede siden sammen i Juelsminde, hvor de fortsat bor.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden