Så anderledes har håndbolddrengene forberedt sig til VM

Lasse Svan Hansen

Lasse Svan Hansen

Foto: Lars Aarø

Forberedelserne for det danske herrelandshold har udover taktik-møde budt på kortspil og ”Star Wars”-film.

Fredag, 13. januar 2017 - af Majken Munk

Ud over de klassiske forberedelser som træning, taktik-møde og video-møde, hvor spillerne bl.a. ser videoer af deres første modstander Argentina, så har det danske herrelandshold i håndbold også en lidt mere ualmindelig måde at forberede sig til første kamp ved dette års VM i håndbold. 

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Spillerne på holdet elsker nemlig at spille, og ikke kun håndbold. Derfor har de også brugt dagen på at spille kort. Udover det har Mads Mensah Larsen en mission, for Kasper Søndergaard har aldrig set en ”Star Wars”-film, og det har Mads Mensah Larsen tænkt sig at få lavet om på. 

LÆS MERE: Landsholdet blev fejret med guldglimmer

God stemning blandt spillerne

De danske gulddrenge strøg let igennem den træningsturneringen op mod VM, der skulle måle holdets klarhed til VM. Den 17-mand store trup er ankommet til Paris, hvor de skal spille alle deres indledende kampe, og der hersker godt humør iblandt alle spillerne. 

- Der er god stemning. Der bliver stukket lidt til folk, men det er i en god tone, og vi forstår alle sammen humoren, fortæller Lasse Svan til TV 2

Og den nybagte far tilføjer yderligere, at selvom han havde svært ved at tage hjemmefra sin nyfødte søn, så hjælper det, når det er for at være sammen med landsholdskollegerne. 

SE BILLEDET: Her er Lasse Svans nuttede søn

Du kan se, om forberedelserne til Danmarks første kamp ved VM i Frankrig har hjulpet, når Danmark møder Argentina fredag aften kl.20.45 på DR1.