26. apr. 2023
Af Catja Klarskov

Så du det? Holger Runes mor kom ham til undsætning i München

Holger Rune 
Holger Rune
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix
Det unge tennistalent Holger Rune fik problemer med sin ketsjer under weekendens kamp i München, men heldigvis kom hans mor ham hurtigt til undsætning.

Det blev til dansk sejr, da Holger Rune i søndags forsvarede sin titel ved ATP-turneringen i München.

Undervejs blev det unge stjerneskud dog udfordret af bøvl med ketsjeren, men heldigvis sad mor, Aneke Rune, klar på tribunen til at komme sin søn til undsætning.

Det var grebet på ketsjeren, der gav den 19-årige tennisspiller problemer, og selv om det normalt er en udfordring, spillerne selv klarer, så uddelegerede Holger Rune hurtigt opgaven til sin mor.

På tribunen kunne den årvågne seer derfor spotte en dybt koncentreret Aneke Rune nørkle med sønnens ketsjer, alt imens den dedikerede, unge spiller fortsat kæmpede nede på banen. Du kan se et billede her.

For mens mor fiksede grebet på den første ketsjer, så fik Holger Rune en ny, således kampen mod hollandske Botic van de Zandschulp kunne fortsætte. En kamp der endte med dansk sejr, da Holger Rune vandt med tre sæt.

Tirsdag rejste Holger Runes lejr mod Madrid, og her var det stadig uvist, hvorvidt spilleren ville blive klar til ugens store kamp.

Holger Rune har nemlig været plaget af skader i skulder og ankel og derfor stod en fysioterapeut klar til at tilse tennistalentet, da han ankom til den spanske hovedstad. Det oplyste Holger Runes mor og manager til TV 2 Sport forud for rejsen.

Læs mere om: