15. jan. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Sådan har sønnen ændret Mikkel Hansens liv

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mikkelmedbarntop.jpg
Foto: Jesper Sunesen og Hanne Juul
For godt et år siden blev håndboldhelten Mikkel Hansen far for første gang, og det har betydet meget for hans liv.

Håndboldherrernes VM-sejr i januar 2019 er uden tvivl en oplevelse, de vil huske resten af livet, men for Mikkel Hansen, var der også en anden livsomvæltende begivenhed, som skete nogenlunde samtidig.

Mikkel Hansens begivenhedsrige år

For godt et år siden blev han og kæresten Stephanie Gundelach nemlig forældre til deres første barn – lille Eddie Max. Og det har ændret den danske håndboldstjernes liv.

- Når man bliver far, sker der meget med en. Det har været et interessant år, hvor der er sket en masse ting. Både gode og negative. Sådan er livet jo. Forhåbentlig bliver man bedre og stærkere. Jeg synes, jeg møder velforberedt op – og nogenlunde veludhvilet, fortæller Mikkel Hansen, som i efteråret blev ramt af en hjernerystelse, til TV 2.

- At blive far har ændret på en masse ting uden for banen, hvor der ikke er tid til så meget andet end at være sammen med sin familie. Man bliver bedre til at prioritere sin tid. Det havde jeg nok også brug for, fortæller Mikkel Hansen, der nyder at være sammen med sin egen lille familie, siger han til kanalen.

https://imgix.billedbladet.dk/balkon.jpg
Foto: Lars H. Laursen

Både Stephanie Gundelach og Eddie Max var med Mikkel Hansen ude på balkonen for at modtage folkets hyldest efter VM-sejren.

Mikkel Hansens fridage med sønnen

Lille Eddie Max blev født 5. januar sidste år – kort før VM-slutrunden begyndte, men heldigvis fik Mikkel Hansen fri nogle dage for at være sammen med sin lille søn og vænne sig til sin nye titel.

- Det har betydet meget for mig, at Nikolaj (Jacobsen, red.) gav mig nogle dage fri og har givet mig lov til at komme frem og tilbage fra familien til træning.

- Det har betydet meget for mig, at jeg har haft lidt tid sammen med dem og har kunnet komme lidt væk fra det hele og bare være sammen med dem. Få slappet af og sørget for, at han kom godt i gang i den her verden, fortalte den nybagte far med et stor smil, da VM-sejren var en realitet sidste år.

Læs mere om: