Sara Slott styrter i karrierens sidste løb: Det er den værst tænkelige afslutning

Sara Slott Petersen

Sara Slott Petersen

Foto: Ritzau/Scanpix
Den danske hækkeløber faldt på banen, da hun mandag deltog i semifinalen i 400 meter hæk ved OL.

Det var desværre ikke Sara Slott Petersens dag, da hun mandag deltog i semifinalen i 400 meter hæk ved OL i Tokyo.

Sara Slott Petersen startede ellers semifinalen flot, men kort inden løbets afslutning faldt hun på den regnvåde bane og måtte dermed se muligheden for en finaleplads forsvinde.

Hækkeløberen havde inden OL annonceret, at hun ville stoppe atletikkarrieren efter OL, og efter dagens semifinale fortalte en tydeligt berørt Sara Slott til DR, at det bestemt ikke var den afslutning, hun havde drømt om i sin karrieres sidste løb.

- Jeg tror ikke, der er nogen, der forestiller sig, at man skal slutte karrieren på den måde, og det havde jeg ved gud heller ikke. Det er den værst tænkelige afslutning, at man ikke engang kan få lov til at fuldføre og give det en chance, sagde en skuffet Sara Slott Petersen kort tid efter sit fald.

På trods af den ærgerlige exit fra årets OL kan 34-årige Sara Slott Petersen se tilbage på en flot karriere med en OL-sølvmedalje ved OL i Rio i 2016 som et af de helt store højdepunkter.

I et opslag på kongehusets Instagram hylder kronprins Frederik også den dygtige hækkeløber, der nu altså indstiller sin atletikkarriere.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

”Det blev til en semifinale denne gang – og vi er mange, der husker, da hun vandt OL-sølv for fem år siden i Rio”, skriver kronprinsen bl.a. i opslaget.

Sara Slott vandt OL-sølv i 2016.
Foto: Birger Storm

Sara Slott vandt OL-sølv i 2016.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden