Sådan fejrer Anne-Marie Rindom OL-triumf: Guldkys og glædestårer

Anne-Marie Rindom

Anne-Marie Rindom

Foto: Ritzau/Scanpix
Anne-Marie Rindom var dybt rørt, da hun ved OL i Tokyo gik på skamlen for at tage imod sin guldmedalje efter en dramatisk dag på vandet.

Danmarks bedste kvindelige sejlsportsudøver gennem tiderne hedder Anne-Marie Rindom, og hun kan efter dagens dramatiske sejlads nu kalde sig OL-guldvinder i laser radial-klassen.

Dermed har hun i karrieren vundet både VM-, EM- og OL-guld.

Anne-Marie Rindom fejrer guldet

Der er dog intet over at blive olympisk mester, og det var til at se på Anne-Marie, da hun steg op øverst på medaljeskamlen for at modtage den fornemme medalje af guld.

Mens der blev spillet ”Der er et yndigt land”, måtte DR’s sejlsportskommentatorer knibe en lille tåre, og det blev i studiet bemærket, at Anne-Marie Rindom også stod med tårer i øjnene og sang med på verdens smukkeste nationalsang.

Guldkys i Japan

Efter at have fejret guldet med skønsang på podiet, stillede en storsmilende Rindom op til en olympisk fotosession, og også som gylden model leverede Rindom varen.

Foran de mange fotografer gav Anne-Marie sin elskede medalje det ene guldkys efter det andet.

Fest i Horsens

Samtidig med medaljeoverrækkelsen og sejrsfesten i Japan, har der været fest i Horsens sejlklub, hvor Anne-Marie er æresmedlem, og her deltog hendes far Ole Rindom, som naturligvis er meget stolt af sin datter.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden