Kronprins Frederik ringer til guldvinder Anne-Marie Rindom

Kronprins Frederik og Anne-Marie Rindom

Kronprins Frederik og Anne-Marie Rindom

Foto: Jesper Sunesen
OL-guldvinderen Anne-Marie Rindom blev ringet op af kronprins Frederik, da hun var kommet i mål som guldvinder efter morgenens olympiske finale i sejlsportsklassen laser radial.

Kronprins Frederik har kort efter finalesejladsen i sejlsportsklassen laser radial ringet fra det danske sommerland til Tokyo i Japan for at ønske guldvinder Anne-Marie Rindom tillykke med triumfen her til morgen.

Kronprins Frederik ringer til Anne-Marie Rindom

På DR1 kunne man se Anne-Marie modtage det royale opkald og tale med kronprinsen om finalen og om torsdagens hårde oplevelse, hvor et par store fejl fra Rindom i første omgang kostede hende guldet.

Fantastiske Rindom

Rindom var dog fantastisk i dagens guldfinale, og hun fik kronprins Frederik og alle andre sejlsportsfans til at juble hjemme foran tv-skærmene.

Frederik har fulgt Anne-Marie tæt

Kronprins Frederik har fulgt Anne-Marie Rindom tæt i flere år, og han var med som entusiastisk tilskuer ved OL i Rio de Janeiro i 2016, da Rindom vandt sin første olympiske medalje af bronze.

Denne gang er hun øverst på medaljeskamlen efter at have vundet Danmarks første olympiske guld ved Legene i Japan.

- Det har været en fantastisk OL-dag indtil videre, lyder det fra kronprins Frederik i en hyldesthislen på kongehusets Instagram-profil.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden