Frederik og Mary nyder sommeren: Det har været en fantastisk OL-dag

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Jesper Sunesen
For kronprinsfamilien er det vigtigt at følge med i De Olympiske Lege i Tokyo, og søndagen har været den hidtil bedste dag for de danske atleter ved Legene. Det har Frederik og Mary bemærket.

Kronprins Frederik og kronprins Frederik og parrets fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine nyder en helt særlig sommer med masser af sport i tv, og de følger alle med, når danske atleter er i aktion ved De Olympiske Lege i Tokyo i Japan.

Frederik og Mary er stolte af atleter

- Selvom vi ikke er til stede i Japan, følger vi konkurrencerne tæt hjemmefra. I gør os stolte, lød det fra hele kronprinsfamilien på OL’s åbningsdag i et opslag på kongehusets sociale medier.

I dag, søndag 1. august, hylder kronprins Frederik på vegne af hele kronprinsfamilien et par danske medaljevindere.

Det har indtil videre været den bedste OL-dag set med danske briller, og det bemærker kronprins Frederik i sin hyldest på kongehusets Instagram-profil.

En fantastisk dag

- Det har været en fantastisk OL-dag indtil videre! Guld til Anne-Marie Rindom i Laser Radial, bronzemedalje til Pernille Blume i 50 meter fri og så er Viktor Axelsen videre til finalen i badminton, lyder det fra kronprins Frederik.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden