25. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Schmeichel støtter hårdt ramt kollega: Jeg føler virkelig med ham!

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Aller Foto
For et par uger siden mærkede Kasper Schmeichel kritikken vælte ned over sig, og nu er en spansk kollega og verdensstjerne endt i den samme situation.

Danmarks bedste fodboldmålmand Kasper Schmeichel havde en decideret offday for et par uger siden, da han mildest talt spillede langt under sit niveau i en vigtig kamp i England for sin klub Leicester City.

Kasper Schmeichel lagde sig fladt ned

Kasper leverede graverende fejl sammen med et par andre uheldige holdkammerater fra Leicester, som tabte kampen mod bundholdet Bournemouth.

Herefter var kritikerne i de engelske sportsmedier hårde mod Schmeichel, som lagde sig fladt ned og sagde undskyld til Leicester Citys trofaste fans.

Stakkels spanier

Nu er den spanske målmand David de Gea fra den engelske storklub Manchester United, hvor Kaspers far Peter Schmeichel i sin tid vogtede buret, kommet i modvind i medierne efter at have haft sæbe på handskerne i en afgørende kamp forleden.

Den stakkels spanier har fået en ordentlig tur i britiske mediers ubarmhjertige torturmaskine efter sine mange fejl på det seneste.

Kasper skyder brystet frem

Det har fået Kasper Schmeichel til at skyde brystet frem og komme ud i feltet for i al offentlighed at støtte sin stakkels målmandskammerat.

- Jeg føler virkelig med en som David, for han har været utrolig i så mange år, og alle målmænd går igennem den slags perioder, siger Kasper Schmeichel ifølge Reuters.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye sommerbilleder af kronprinsfamilien, og så får du også en kæmpe reportage med alt om statsminister Mette Frederiksen og Bo Tengbergs romantiske bryllup på Møn.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb30-forsider_1.jpg
BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: