Lørdag, 25. juli 2020 — af Ulrik Ulriksen

Niklas Landin taget på sengen: Håber ikke det er en joke!

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Flemming Jeppesen
For en uge siden blev Danmarks funklende håndboldstjerne Niklas Landin en meget fornem titel rigere. Den fænomenale målmand vidste selv intet om den historiske hæder, som var på vej.

Håndboldmålmanden Niklas Landin blev for præcis en uge siden kåret til verdens bedste håndboldspiller, og det var en overraskelse for mange.

Også for hovedpersonen selv, for han vidste intet om den historiske hæder, som var på vej til ham.

Niklas Landin fik sms

Niklas nød ferien i sommerhus i Danmark, da en sms ifølge BT tikkede ind og leverede den gode nyhed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Niklas var dog endnu ikke helt sikker på, hvad det hele drejede sig om, og herefter gik Landin ind på Instagram og kunne her se, at han var tagget i et par stories.

Og så kunne han endelig fortså, at det var, fordi han havde vundet den ultimative individuelle titel for en professionel håndboldspiller.

Taget på sengen

- Jeg var sindssygt overrasket, siger Landin til BT og fortæller med et smil på læben, at han måske synes, at det internationale håndboldforbund, IHF, da godt lige kunne have kontaktet ham inden kåringen sådan for god ordens skyld.

Men han hørte ikke noget på forhånd, og har heller ikke hørt noget fra IHF efter kåringen, som han fejrede med sin elskede Liv og et par venner over et glas champagne.

Historisk præstation

- Jeg håber da ikke, det er en joke, lyder det fra en sommerfrisk Landin, der dog kan ånde lettet op.

Han kan være helt sikker på, at IHF og alverdens håndboldeksperter har kåret ham som verdens bedste håndboldspiller i denne sæson, og det er første gang en dansk målmand vinder den titel.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se nye billeder fra kronprinsfamiliens skønne sommerferie, og så får du en kæmpe reportage fra statsminister Mette Frederiksens romantiske bryllup på Møn.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden