Lørdag, 25. juli 2020 - af Ulrik Ulriksen

Derfor elsker Mary og Frederik at nyde sommeren i Skagen

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Aller Foto
Sommeren herhjemme har måske ikke budt på det bedste vejr, men derfor kan man sagtens nyde ferien alligevel. Kronprinsfamilien får hygget sig i denne tid, og de har været en tur i Skagen.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent nyder i fulde drag den danske sommer, selvom de godt kunne tænke sig lidt mere solskin.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik har været i Skagen

Kronprinsfamilien har det meste af sommeren haft fast base på Gråsten Slot i Sønderjylland, men de har også været i Skagen, hvilket efterhånden er blevet en fast ingrediens i den royale juli-ferie.

Skønt samvær med vennerne

For Mary og Frederik har Skagen en helt speciel betydning, fordi de gennem mange år i fred og ro sammen med deres nærmeste venner har haft mulighed for at slappe af i den skønne natur med vind, vand, klitter og god stemning overalt.

Gammel Skagen
Gammel Skagen
Foto: Kaspar Wenstrup

Masser af plads

Kronprinsparret og børnene kan bo en smule væk fra den mest sommertravle del af Skagen, og når de skal en tur i bølgen blå, så kan det gøres uden at skabe for megen opsigt, da strandene jo er enorme med masser af plads til alle.

God motion

Desuden er Skagen et sted, hvor man i de mest fantastiske rammer kan gå og løbe eller cykle lange ture for at få noget motion og frisk luft, hvilket de kongelige sætter meget højt.

Og skulle man få lyst til at spille en omgang tennis, hvilket Mary og Frederik og børnene ofte gør, så kan man smutte ned i den lokale Skagen Tennisklub for at serve og smashe sig til lidt sved på panden.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se nye billeder fra kronprinsfamiliens skønne sommerferie, og så får du en kæmpe reportage fra statsminister Mette Frederiksens romantiske bryllup på Møn.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden