Torsdag, 23. juli 2020 - af Ulrik Ulriksen

Romantisk sommerminde: Mary og Frederik tæt sammen på båden

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.
Arkivfoto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I denne tid hygger kronprinsfamilien sig i Jylland, hvor de lader batterierne op til en spændende sensommer. Sidste år nød Mary og Frederik en skøn sommersejlads sammen.

Denne sommer har måske ikke budt på det bedste vejr, men alligevel lader det i høj grad til, at kronprinsfamilien indtil videre har haft en skøn ferie, der indledtes i Gråsten og derefter fortsatte i Skagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik i det danske sommerland

Sidste sommer var Mary og Frederik sammen med deres børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent på privat sommersejlads med kongeskibet Dannebrog, der førte dem rundt i det skønne danske sommerland.

Dannebrog kastede anker

Dannebrog kastede blandt andet anker ved Læsø, og så blev kronprinsfamilien sejlet i land på øen, hvor de nød en sjov og lærerig dag.

Sødt billede af kronprinsparret

I forbindelse med ø-besøget lagde Mary og Frederik et sødt billede op af dem selv siddende tæt sammen i chaluppen, der sejlede dem i land og efter en god Læsø-dag sejlede de kongelige retur til kongeskibet.

På billedet kan man se, hvor meget kronprinsesse Mary og kronprins Frederik nyder hinandens selskab på den lille sejltur i Kattegat.

Gæstfrie danskere

- Det har været en dejlig og lærerig uge, og samtidig har det været en fornøjelse at møde så mange varme og gæstfrie mennesker undervejs, skrev kronprinsparret blandt andet i teksten til billedet.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye sommerbilleder af kronprinsfamilien, og så får du også en kæmpe reportage med alt om statsminister Mette Frederiksen og Bo Tengbergs romanstiske  bryllup på Møn.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden