Mandag, 20. juli 2020 — af Ulrik Ulriksen

Derfor er alle vilde med Mary og Frederiks sommerhilsen

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Aller Foto
Kronprinsfamilien nyder lige nu sommerferien i Danmark, og forleden sendte de via sociale medier en sommerhilsen, som er gået lige i hjertet på danskerne.

Normalt stiller kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 13, samt prinsesse Josephine og prins Vincent, ni år, op til billeder for et udvalgt korps af fotografer fra danske og udenlandske medier i løber af deres sommerferie i Gråsten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er gennem årene enten sket ved en særlig sommer-fotosession i slotshaven eller i forbindelse med det årlige rytteroptog forbi slottet i anledning af Gråsten Ringriderfest.

Mary og Frederik i fin form

Sådan har det dog ikke været i år på grund af corona-situationen, og derfor har kronprinsfamilien selv fået lavet et par billeder og sendt dem ud til danskerne via Facebook og Instagram.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et stort hit

Det har været et hit, og alle er begejstrede for billederne af Mary og Frederik og børnene, som ser ud til at nyde sommeren trods det lidt triste vejr.

For de mange kronprinsfamilie-fans er det skønt at få lov til at se nye billeder af familien sammen for første gang i løbet af Gråstenferien, og derfor er alle vilde med de skønne ferie-pletskud.

- Tak fordi vi kan få dette specielle indblik i jeres liv i ny og næ, lyder det i en kommentar på Facebook.

Skønt vejr

Det var heldigvis skønt vejr, da billederne fra den royale sommerhilsen blev lavet, og kronprinsesse Mary har stået bag et par af de fine pletskud.

Børnene er blevet store

Noget af det, danskerne er glade for ved kronprinsfamiliens sommerhilsen, er at nyde synet af børnene, der vokser sig store og flotte.

Speciel Christian bemærker mange er blevet en stor teenagedreng, som i en kommentar blandt andet kaldes ”en ung mand”.

Også Isabella er brugerne glade for, og hun beskrives af en royal fan med følgende ord: ”Isabella er bare smuk”.

­Dejligt med ferie i Sønderjylland

- Dejligt at den kongelige familie kommer og holder ferie i Sønderjylland, lyder det desuden i en af de mange positive kommentarer fra en fan af kronprinsfamilien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden