Torsdag, 16. juli 2020 - af Ulrik Ulriksen

Sommerminder fra Møn: Mary, Frederik og børnene gik pludselig i land

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien, arkivfoto. 
Foto: Hanne Juul
På en skøn sommerdag for et par år siden besøgte kronprinsparret sammen med deres børn den smukke ø Møn i en helt særlig anledning.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sejlede sammen med deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent afsted på et helt privat sommertogt ombord på kongeskibet Dannebrog i den første uge af august 2017.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik og børnene på Dannebrog

Fra København sejlede Dannebrog sydpå, og kronprinsfamilien valgte som det første sted på togtet helt uanmeldt at gå i land på øen Møn ud for Sydsjællands østkyst.

Kronprinsfamilien på Møn
Kronprinsfamilien på Møn
Foto: Kongehuset

I går, onsdag den 15. juli, blev de lokale på øen meget overraskede, da statsminister Mette Frederiksen i al hemmelighed blev gift med sin Bo Tengberg på Møn, og for tre år siden var de lokale mindst ligeså positivt overraskede, da Mary og Frederik og børnene besøgte øen.

Kiggede efter fossiler

Under besøget ved Møns Klint kiggede kronprinsfamilien efter fossiler, og det lagde kronprinsparret på de sociale medier billeder op af.

Kronprinsparret og deres fire børn, besøgte GeoCenter Møns Klint, og det var et kæmpehit.

Gentog succes

Det private familietogt med Dannebrog i sommeren 2017 var meget vellykket, og de følgende somre gentog Mary og Frederik og deres børn succes’en som en perfekt afslutning på ferien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden