24. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Dette vil Mary og Frederik gerne have mere af

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprinsfamilien nyder lige nu ferien i det danske sommerland, men ikke alt er helt, som Mary og Frederik ønsker sig.

Den danske sommer er smuk og dejlig, men vejret kunne altså godt være lidt bedre.

Kronprinsfamilien nyder lige nu ferien i det danske sommerland, men ikke alt er helt, som Mary og Frederik ønsker sig.

Mary og Frederik håber på varme

Kronprinsparret og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent kunne ligesom mange andre danskere jo også godt tænke sig lidt mere sol og varme.

Da Mary og Frederik og børnene for nylig lagde et par nye billeder og en sommerhilsen på de sociale medier, gav kronprinsfamilien samtidig udtryk for, at det er en smule ærgerlit med alt det gråvejr og regn.

Solen tittede frem

- Med ønsket om en fortsat god sommer - helst med lidt mere solskin, lød det i den royale sommerhilsen fra Gråsten Slot.

På de sociale medier har flere danskere givet udtryk for, at de så sandelig også håber på, at vi får meget mere sol denne efterhånden lidt for grå sommer.

Heldigvis tittede solen frem, da Mary og Frederik og børnene lod sig fotografere på Gråstens slotstrappe i forbindelse med deres digitale sommerhilsen.

Fra Gråsten til Skagen

Fra Gråsten i Sønderjylland kørte kronprinsfamilien nordpå til hygge med venner i Skagen, hvor sommervejret desværre heller ikke har vist sig fra sin lyse side særlig meget.

Solen skal nok komme

Men solen skal nok komme, og så kan kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og alle vi andre nyde sommeren for alvor igen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du de helt nye sommerbilleder af kronprinsfamilien, og så får du også en kæmpe reportage med alt om statsminister Mette Frederiksen og Bo Tengbergs romantiske bryllup på Møn.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb30-forsider_1.jpg
BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: