Tirsdag, 17. juli 2018 - af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Andreas Laudrup er blevet far igen

Andreas Laudrup og Pauline Nordahl Laudrup
Andreas Laudrup og Pauline Nordahl Laudrup
Foto: Jeppe Michael Jensen
Fodboldlegenden Michael Laudrups søn Andreas Laudrup er blevet far igen, og denne gang er det en lille datter, som er kommet til verden.

Der er dømt ren familielykke hjemme hos Laudrup-klanen. Michael Laudrups 27-årige søn Andreas Laudrup blev nemlig far til en lille datter den 13. juli.

Den tidligere fodboldspiller og hustruen Pauline Nordahl Laudrup har i forvejen den etårige søn Maximilian. 

- I fredags kom lille Flora til verden. Jeg kunne ikke være mere stolt af min lille familie!, skriver Andreas Laudrup på det sociale medie Instagram i en opdatering, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Et opslag delt af Andreas Laudrup (@arlaudrup) den

Storebror afslørede graviditeten

Det var også på Instagram, at den kommende far i januar afslørede, at der var en lille ny på vej. Her var Maximilian hovedpersonen i opdateringen.

Andreas Laudrups førstefødte sad nemlig ved siden af et skilt, hvorpå der stod ”Storebror – juli”, og dermed var den søde nyhed afsløret.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Bryllup i Laudrup-klanen

Med familieforøgelsen har Laudrup-familien taget hul på et lykkeligt 2018, for det er nemlig også i år, at Andreas Laudrups lillesøster Rebecca Laudrup skal giftes.

Hun blev forlovet i december 2017 med kæresten Frederik under en ferie i Vietnam, så det må siges at gå godt for begge Laudrup-børn.

Andreas Laudrup indstillede fodboldkarrieren

Andreas Laudrup måtte indstille en lovende fodboldkarriere i 2015 på grund af gigtsygdom. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor har han nu kastet sig ud i en karriere som kommentator for Discovery Networks og helliger sig samtidig familielivet. 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden