13. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Simon Kjær chokerer med nyt vildt look: Vikingen er tilbage!

Simon Kjær
Simon Kjær
Foto: Mikael Rieck
Det danske fodboldlandsholds kaptajn, Simon Kjær, blev for et lille halvt års tid siden alvorligt skadet. Nu er han tilbage på træningsbanen igen – og med et helt nyt og vildt look.

Danske fodboldfans fik sig et chok af de ubehagelige, da herrelandsholdets fantastiske anfører Simon Kjær for et lille halvt år siden kom alvorligt til skade med sit knæ i en kamp for sin Italienske klub AC Milan.

Simon Kjær chokerer

Den meget alvorlige skade har krævet operation og lang genoptræning, men nu er Simon Kjær tilbage på sin klubs træningsanlæg Milanello, hvor han giver den gas, så han snart kan spille kamp igen og dermed komme med Kasper Hjulmands landshold til VM i Qatar til vinter.

Simon Kjær gav i øvrigt sine fans et lille chok igen, da han på træningsbanen til en omgang let løb og træning med bold dukkede op med et helt nyt og ret vild look.

Hår og skæg er vokset voldsomt i løbet af Simons skadespause

Du kan se billedet af vikingen Kjær på AC Milans officielle Instagramprofil.

En rigtig moderne viking

På de sociale medier er der mange, som sammenligner Kjær med en af karaktererne fra serien “Vikings”, og Simon er da også sådan en moderne viking …. især med sit lange hår og det heftige røde fuldskæg, han har anlagt.

Læs mere om: