Onsdag, 12. oktober 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Skadet Magnus Landin indlagt: Har fået blødning i leveren

Magnus Landin
Magnus Landin
Foto: Kaspar Wenstrup
Magnus Landin blev søndag skadet i en Bundesligakamp, og han misser derfor ugens to landskampe. Den 25-årige landsholdsspiller har fået en blødning i leveren og er nu indlagt.

Det er ikke sjældent, at professionelle håndboldspillere bliver skadet, og nu er turen kommet til landsholdsspilleren Magnus Landin.

Han pådrog sig skaden i søndagens Bundesligakamp for THW Kiel. Her fik den 27-årige dansker en albue i maven, og det har ført til en noget atypisk skade, der har ført til hospitalsindlæggelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Magnus Landin rystet

Tirsdag tog smerterne til, og en CT-scanning afslørede, at Magnus Landin har fået en blødning i leveren. Det oplyser DHF i en pressemeddelelse.

- Jeg er selvfølgelig lidt rystet over at have fået denne her type skade. Men jeg er glad for, det blev opdaget, så det ikke gik værre trods alt. Nu tager jeg den i første omgang med ro og følger lægernes anbefalinger, og så glæder jeg mig til at vende stærkt tilbage til håndboldbanen, udtaler Magnus Landin.

Nikolaj Jacobsen ærgrer sig

Landin er indlagt til observation, og det betyder, at han misser de to landskampe, Danmark skal spille onsdag og søndag i denne uge mod henholdsvis Spanien og Sverige.

- Først og fremmest er vi glade for, det blev opdaget, for det er ikke en skade, man ser særlig ofte. Så jeg er meget glad for, at jeg har en dygtig sundhedsstab omkring holdet. Stor ros til dem for at tage hurtig og sikker hånd om situationen, så skaden ikke udviklede sig, siger landstræner Nikolaj Jacobsen og fortsætter:

- Hvis jeg skal kigge håndboldmæssigt på det, er det rigtig ærgerligt, at Magnus ikke kan være med i de kampe her, fordi han har en meget central og vigtig rolle for balancen på holdet. Men vi skal nok klare de to kampe. Det allervigtigste er, at Magnus bliver 100 procent rask igen.

Onsdagens landskamp mod Spanien kan følges på TV 2 fra klokken 20.50.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden