Mandag, 18. april 2022 - af Majken Munk

Niklas Landin vender hjem til Danmark: Her skal han og familien bo

Niklas Landin

Niklas Landin

Foto: Birger Storm
Det er ikke så længe siden, Niklas Landin meddelte, at han vender hjem til Danmark for at spille håndbold. Nu løfter han sløret for lidt flere detaljer.

I starten af april overraskede håndboldstjernen Niklas Landin mange, fordi han meddelte, at han vender hjem til Danmark for at spille klubhåndbold.

Fra sommeren 2023 vender han og resten af familien altså til Danmark, og nu løfter håndboldmålmanden sløret for flere praktiske ting.

For familien

Allerede da nyheden blev breaket, understregede Niklas Landin, at han havde taget beslutningen på baggrund af sin familie.

Han ønsker fortsat at kunne spille på højt niveau, uden at det går for meget ud over livet med hustruen Liv og deres to børn Pelle og Silje.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er særligt de mange rejsedage, som Niklas Landin glæder sig til, at han ikke skal have på samme måde, som når man spiller i Bundesligaen, fordi Tyskland er et langt større land end Danmark.

Bo i området

Niklas Landin får selskab af landsholdskollegaen Mikkel Hansen, der allerede har meldt ud, at han vil pendle fra København til Aalborg.

Sådan bliver det i første omgang ikke for Niklas Landin, forklarer han til B.T.

- Vores plan er helt klart, at vi skal bo i Nordjylland. Både for det spillemæssige og at være en del af området, men lige så meget for også at have mere tid til min familie, fortæller han.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden