Skønt foto: Tre generationer Schmeichels herlige dag

Lille Noah med Kasper og Peter Schmeichel

Lille Noah med Kasper og Peter Schmeichel

Foto: Privat
Cecilie Schmeichels lille søn havde en fantastisk dag med onkel og morfar.

Danmark tog et stort skridt mod EM-slutrunden næste sommer, da forboldlandsholdet vandt 1-0 over Schweiz i Teliaparken. Ikke mindst Kasper Schmeichel blev efterfølgende rost for en enestående indsats i det danske mål.

Morfar var med

Men det var ikke kun Danmark, der festede over sejren. På tilskuerpladserne sad nemlig fire-årige Noah til sit livs første fodboldlandskamp - og kunne med store øjne følge over onkel Kaspers genialiteter i målet. Noah er søn af Kaspers  søster, Cecilie Pilkær Schmeichel - og hun lagde efter kampen dette søde foto ud på sin instagramside. BILLED-BLADET har fået lov at bringe fotoet, som Cecilie lod ledsage af ordene: "SEJR. Ikke nok med at det var Noahs første gang inde at se Danmark, så bliver brormand "Man of the match" på sin 50. kamp for herrelandsholdet med en 1-0. STOLT med STOLT på."

Som altid var forboldlegenden Peter Schmeichel på plads på stadion for at se sin søns kamp - og mon ikke det passede Noah strålende, at både morfar og onkel var på plads ved hans livs første landskamp?

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden