Søndag, 13. oktober 2019 - af Niels Burgos

Skønt foto: Tre generationer Schmeichels herlige dag

Lille Noah med Kasper og Peter Schmeichel
Lille Noah med Kasper og Peter Schmeichel
Foto: Privat
Cecilie Schmeichels lille søn havde en fantastisk dag med onkel og morfar.

Danmark tog et stort skridt mod EM-slutrunden næste sommer, da forboldlandsholdet vandt 1-0 over Schweiz i Teliaparken. Ikke mindst Kasper Schmeichel blev efterfølgende rost for en enestående indsats i det danske mål.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Morfar var med

Men det var ikke kun Danmark, der festede over sejren. På tilskuerpladserne sad nemlig fire-årige Noah til sit livs første fodboldlandskamp - og kunne med store øjne følge over onkel Kaspers genialiteter i målet. Noah er søn af Kaspers  søster, Cecilie Pilkær Schmeichel - og hun lagde efter kampen dette søde foto ud på sin instagramside. BILLED-BLADET har fået lov at bringe fotoet, som Cecilie lod ledsage af ordene: "SEJR. Ikke nok med at det var Noahs første gang inde at se Danmark, så bliver brormand "Man of the match" på sin 50. kamp for herrelandsholdet med en 1-0. STOLT med STOLT på."

Som altid var forboldlegenden Peter Schmeichel på plads på stadion for at se sin søns kamp - og mon ikke det passede Noah strålende, at både morfar og onkel var på plads ved hans livs første landskamp?

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden