3. jul. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Sophie Fjellvang-Sølling har fundet kærligheden

Sophie Fjellvang-Sølling har fået ny kæreste
Sophie Fjellvang-Sølling kan atter smile stort.
Foto: Niels Henrik Dam
Skiløberen, der mistede sin mand sidste forår, har fået en kæreste.

Det var et lammende chok, da skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling 27. april sidste år mistede sin elskede mand Nikolaj Fjellvang-Sølling. Blot 36-år gamle døde han pludseligt af et hjertestop, og Sophie Fjellvang-Sølling blev alene med parrets fælles søn lille Maximillian.

I dag – et år og to måneder efter – har 32-årige Sophie Fjellvang Sølling offentliggjort på Facebook, at hun er i et forhold. Den nye kæreste hedder Casper Barfoed og bor i København.

Sophie Fjellvang-Sølling vandt i 2011 ”Vild med dans” sammen med Silas Holst, som hun har bevaret et nært venskab med. Silas Holst var der derfor også meget for Sophie i den svære tid lige efter, hun havde mistet sin mand.

LÆS OGSÅ:
Silas gift ved årets varmeste bryllup

Den 32-årige skisportskvinde har blandt andet bearbejdet sorgen ved at være fysisk aktiv og har deltaget i flere tv-programmer – blandt andet Zulu Djævleræs.

Så stor en sorg som Sophie Fjellang-Sølling er kastet ud i forsvinder aldrig, men man kan få den anbragt et sted indeni, så livet kan fortsætte.

Det er tilsyneladende lykkedes nu, hvor Sophie Fjellvang-Sølling har fundet sig en kæreste, hun kan nyde livet sammen med.

Læs mere om: