Mandag, 8. februar 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Stor dag for VM-helten Mathias Gidsel

Mathias Gidsel
Mathias Gidsel
Foto: Ritzau Scanpix
Trods sin unge alder imponerede Mathias Gidsel ved det netop overståede VM i Egypten. I dag fylder håndboldhelten 22 år.

Det er kun otte dage siden, at Mathias Gidsel sammen med landsholdskammeraterne jublede over at have generobret titlen som verdensmestre efter sejren over Sverige. 

Mandag den 8. februar er endnu en stor dag for den unge håndboldhelt, for Mathias Gidsel fylder 22 år i dag. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods sin unge alder imponerede han under VM, som var hans slutrundedebut, og Mathias Gidsel blev også kåret som turneringens bedste højre back. 

Den unge vestjyde spiller til daglig i GOG, og allerede lørdag var han tilbage i kamp hjemme på Sydfyn. Her blev det til et nederlag mod TTH Holstebro, og Gidsel kunne da også mærke, at VM-kampene ikke var helt ude af benene. 

- Jeg er selvfølgelig mærket, men det skal jeg ikke bruge som undskyldning. Jeg var også motiveret i dag og klar. Men jeg var ikke der, hvor jeg skulle være i dag, og jeg løste heller ikke mine opgaver på et højt nok niveau, sagde han til TV 2 Sport. 

Mandag kan han så nyde sin 22-års fødselsdag, men allerede tirsdag venter der nye udfordringer for Mathias Gidsel og GOG.

Holdet skal i aktion mod Kadetten Schaffhausen fra Schweiz i Europa Cup. 

GALLERI: Håndbold VM 2019 kys og kram (Foto: Jesper Sunesen)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden