12. dec. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Tidlig julegave til Kasper Hjulmand: Tysk by bliver klædt i rødt og hvidt

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Mikael Rieck
For Kasper Hjulmand betyder det meget, at der allerede nu er styr på indkvarteringen i forbindelse med herrelandsholdets deltagelse ved EM-slutrunden i fodbold i Tyskland.

Træner Kasper Hjulmand har fået en lille tidlig julegave i form af vished om, at han og hans spillere kommer til at bo lækkert under EM-slutrunden i Tyskland.

Det danske herrelandshold skal under sommerens EM bo i den lille tyske by Freudenstadt, der ligger i skov- og bjergområdet Scharzwald i det sydvestlige Tyskland.

Spillerne kommer til at træne fast på Hermann-Samm-Stadion på fodboldanlægget Champions-Park lige midt i Freudenstadt.

Schmeichel og Eriksen på luksushotel

Hjulmand og stjerner som Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Rasmus Højlund skal bo på hotellet Fritz Lauterbad, der ligger i et underskønt skovområde et par kilometer uden for Freudenstadt.

– Vi har fundet et sted, vi virkelig kan se os selv i, og hvor vi er ret sikre på, at vi kan få et fantastisk ophold i forhåbentlig rigtig mange dage, siger landsholdschef Christian Nørkjær på DBU’s hjemmeside.

Freudenstadts indbyggere er vilde med, at danskerne kommer på besøg til sommer, og borgmesteren lover, at man vil sætte storskærm op på torvet, hvor Danmarks kampe vil blive vist, ligesom hele byen bliver klædt i rød-hvide farver.

Danmarks fodboldherrer rejser efter planen til Tyskland tirsdag den 11. juni.

Første kamp ved EM er 16. juni mod Slovenien, og den kamp spilles i Stuttgart.

Læs mere om: