TILLYKKE: Caroline Wozniacki fylder 27 år

Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki.

Foto: AOP
Danmarks tennisstjerne Caroline Wozniacki kan i dag fejre sin 27-års fødselsdag. I går blev hun desværre slået ud af Wimbledon-turneringen, men heldigvis havde hun i England sin kæreste David Lee til at trøste sig ovenpå den sportslige skuffelse.

Caroline Wozniacki ville helt sikkert have ønsket sig at vågne op på sin 27-års fødselsdag den 11. juli som kvartfinalist i den prestigefyldte Grandslam-turnering i Wimbledon i England.

Men desværre blev hun i går slået ud i ottendedelsfinalen. Heldigvis havde dagens fødselar sin amerikanske kæreste David Lee ved sin side i skuffelsens stund. 

Og mon ikke kæresten har trøstet det danske tennis-es så meget, at hun smiler og er lykkelig igen på sin store dag.

Kæresten er hos Caroline

Wozniacki kan nu slappe en smule af ovenpå strabadserne på de græsklædte tennisbaner i det engelske.

Fødselsdagen bliver muligvis fejret i selskab med både kæreste og den nære familie, der har fulgt med i tenniskampene i Wibledon. Det er dog ikke sikkert, at det betyder en masse gaver til Caroline.  

- Jeg får sjældent noget af familien, men så længe der er god lagkage, så er jeg glad, lyder det ifølge BT fra Wozniacki, der går rundt og har en kæmpe drøm.

Glæder sig til mand og børn

Fødselaren håber med tiden på at stifte familie selv. I den forbindelse har Caroline Wozniacki udtalt, at hun helt stopper tenniskarrieren, når hun skal have børn og dermed tager hul på et helt nyt kapitel af sit liv.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Caroline Wozniacki holder efter sin fødselsdagsfest i dag halvanden uges turneringspause, før hun fra 24. juli stiller op ved grusturneringen i den svenske by Båstad. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden