Søndag, 24. juli 2016 — af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Carsten Mogensen fylder 33 år

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Han var døden nær i februar under en turnering i Rusland, men i dag er badmintonstjernen Carsten Mogensen i topform. Carsten nyder familielivet med sin Mie og sønnen Benjamin, og så kan han glæde sig over, at han snart er på banen under OL i Rio de Janeiro.

Det er ikke en helt almindelig fødselsdag, som badmintonstjernen Carsten Nuller Mogensen fejrer i dag. Hans 33 års-dag er således en helt særlig en af slagsen ovenpå den hårdeste periode i hele hans liv. 

For et halvt år siden blev Mogensen ramt af en hjernehindeblødning under EM-turneringen i Rusland. På et lokalt hospital i Kazan blev han den 18. februar opereret, og ingen vidste, hvilke konsekvenser den danske badmintonspiller skulle kæmpe med. Kunne han for eksempel komme på bandmintonbanen igen på topniveau?

LÆS ARTIKLEN: Carsten Mogensen tilbage på banen efter operation

Carsten Mogensen tilbage i topform

Det lykkedes Carsten at komme tilbage i topform, og snart skal han deltage i den olympiske badmintonturnering i Rio de Janeiro sammen med sin doublemakker Mathias Boe.

Vigtigst af alt har det dog været for Carsten Mogensen at finde hurtigt tilbage til det gode familieliv med sin elskede Mie Skov og deres lille søn Benjamin.

Der er således meget at fejre for Carsten og hans nærmeste i dag, og måske bliver der endnu mere at fejre i løbet af de næste par uger, hvis Carsten Mogensen og Mathias Boe overrasker og finder tilbage til deres gamle topform.

Hvis det sker, kan de måske kæmpe sig til endnu en olympisk medalje. Ved OL i London for fire år siden vandt de sølvmedaljer, så de ved, hvad der skal til for at få metal om halsen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden