Torsdag, 14. januar 2021 — af Ulrik Ulriksen

Tillykke med de 62 år: Lars Høgh står foran skelsættende periode

Tine og Lars Høgh
Tine og Lars Høgh
Foto: Lars H. Laursen
I dag fylder fantastiske Lars Høgh 62 år, og det bliver fejret helt privat. Lars, der har fru Tine som en stærk støtte, går en meget spændende og udfordrende tid i møde.

Lars Høgh runder i dag de 62 år, og den fynske kæmpe har gennem et langt fodboldliv leveret varen med fantastiske præstationer som målmand for sin fynske hjerteklub OB og for landsholdet.

Privat danner han par med fru Tine, som har været en stærk støtte i både gode og svære tider.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen har parret datteren Josefine og sønnen Jonas.

Lars er i øvrigt stadig tilknyttet fodboldlandsholdet i en rolle som målmandstræner for Kasper Schmeichel og de andre målmænd omkring nationalmandskabet.

Lars Høgh klar med ny bog

Lars Høgh står foran et spændende år med mange store udfordringer.

Dagens fødselar er knyttet til det danske fordboldlandshold, og derfor venter EM-slutrunden med kampe i Parken, hvor Lars som personlig trlner skal være med til at holde Kasper Schmeichel skarp til kampene mod Finland, Belgien og Rusland.

Og så står Høgh står bag en helt ny bog, der tager et alvorligt og vigtigt emne op.

Forløbet med kræftsygdom er et bærende tema i bogen ”Den lyse side”, som udkommer sidst i maj, og det bliver stort for Lars at få sit meget personlige værk på gaden.

Tæt på sygdomsforløbet

- Bogen handler om de tanker, jeg har gjort mig undervejs i mit sygdomsforløb, siger Lars Høgh til B.T. og fortsætter.

- Jeg har været ret åben omkring min sygdom, for jeg synes, der ligger et budskab i det, lyder det fra Høgh, der samtidig erkender, at det ikke har været helt nemt undervejs, da der både er gode og dårlige tider i sådan et forløb.

Med sin nye bog håber dagens fødselar på at kunne give læserne en fornemmelse af, hvordan det er at blive ramt af en forfærdelig sygdom, som rigtig mange danskere desværre har oplevet, at de selv eller deres pårørende er blevet ramt af.

Kræft i bugspytkirtlen

I 2018 fik Lars Høgh konstateret kræft i bugspytkirtlen, og siden har han været gennem operation og behandlingsforløb, og han har det efter eget udsagn godt i denne tid.

Josefine Høgh ønsker far tillykke

Lars fejres helt privat i dag, og han har helt sikkert selskab af sin skønne kone Tine, og så får han selvfølgelig også en varm hilsen fra sønnen Jonas samt fra datteren Josefine Høgh, der er stjernevært på DR-sporten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden