Onsdag, 8. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Trist nyt efter VM: Mikkel Hansen er blevet sygemeldt

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Søren Jul Lamberth
Mikkel Hansen har haft et travlt år, og nu har håndboldspilleren været nødt til at sygemelde sig med stress.

De danske håndboldherrer brillerede ved det netop overståede VM, hvor det blev til endnu en sejr, men nu er der trist nyt fra en at landsholdets store profiler.

Mikkel Hansen er nemlig blevet sygemeldt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det har været et hektisk år for Mikkel med først en blodprop i foråret 2022, hjemflytning med familien til Danmark efter 10 succesfulde år i udlandet, samt en enorm stor efterspørgsel og fokus på hans person gennem hele efteråret i forbindelse med skiftet til Aalborg Håndbold og senest ved VM i januar, udtaler Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold.

– Efter hjemkomsten fra VM-slutrunden viste det sig, at bægeret var fyldt op, og vi har sammen truffet det eneste rigtige valg, hvor fokus fuldt ud er på, at Mikkel får den nødvendige tid og professionel støtte til at komme sig, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds direktør.

– Vi glæder os til Mikkel kommer tilbage, men lige nu er det vigtigste, at han passer på sig selv og sin familie, understreger Jan Larsen.

Aalborg Håndbold oplyser desuden, at 35-årige Mikkel Hansen nu har brug for ro.

"Der er på nuværende tidspunkt ikke yderligere at oplyse om Mikkel Hansens situation, og vi anmoder medier og andre om at give Mikkel Hansen og familien den nødvendige ro og undlade at kontakte dem.

Vi takker på forhånd for forståelsen. 

På vegne af Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden