21. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Tyskerne elsker Pernille Harder: Det er en stor ære for mig!

Pernille Harder
Pernille Harder
Foto: Thomas Laursen
Den danske fodboldstjerne Pernille Harder er et kæmpehit i Tyskland og er mere populær end de fleste mandlige fodboldprofiler.

Danmarks kvindelige fodboldstjerne Pernille Harder er topscorer i Tyskland, hvor hun spiller for mesterklubben Wolfsburg, der ligger i Niedersachsen i det nordvestlige Tyskland.

Pernille Harder vandt suverænt

Nu er den 27-årige danske landsholdsangriber kåret til årets spiller i landsdelen Niedersachsen, der har otte millioner indbyggere.

Pernille vandt suverænt 2020-afstemningen med hele 66,7 procent af stemmerne foran to mandlige professionelle fodboldspillere.

Med på vild liste

Prisen er tidligere gået til mandlige superstjerner som den belgiske fodboldekvilibrist Kevin de Bruyne og den bosniske målmaskine Edin Dzeko, så Pernille hartder er kommet på en fornem vinderliste.

Imponerende mange mål

Pernille Harder har i denne sæson imponeret stort, og hun blev topscorer i kvindernes Bundesliga med 27 scoringer, hvilket var kraftigt medvirkende til, at Wolfsburg vandt det tyske mesterskab.

Pernille er glad

- Det er en stor ære for mig og for kvindefodbold. Det gør mig meget glad, at udviklingen i vores sport bliver bemærket mere og mere, siger Harder ifølge NDR.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb29-forsider.jpg

Læs mere om: