6. dec. 2013
Af Dorte Quist

Ulla Essendrop får stort interview-scoop

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/88404003.jpg
DR-journalist Ulla Essendrop har fået et stort interview med Danmarks nye Formel-1 kører, Kevin Magnussen, som slutter sæsonen af i "Essendrop & Eliten" på tirsdag i DR1.

Danmark har fået en ny formel 1-kører. Kevin Magnussen, søn af Jan Magnussen, får debut i det prestigefyldte racerløb næste år. Hidtil har har ikke udtalt sig om sin nye kontrakt, men DR-vært Ulla Essendrop har nu fået lidt af et sandt scoop i form af et interview med den unge danske sportsstjerne.

Det bliver vist i programmet Essendrop og Eliten i næste uge på DR1.

'Essendrop & Eliten' tilbragte dagen sammen Kevin Magnussen hjemme i Roskilde, mindre end 24 timer efter han satte sin underskrift på den eftertragtede Formel 1-kontrakt.

Er det en drøm eller virkelighed?

Programmet er desuden med ham i London i McLarens imponerende testcenter, hvor han forbereder sin Formel 1-debut. Og så er kameraerne også tæt på under Formula 3.5-sejren i Barcelona. Der er ikke tvivl om, at vi har med en ung mand at gøre med masser af tro på egne evner.

- Jeg har haft det sådan den sidste uge, at når jeg vågnede, så gik jeg lidt i panik - er det en drøm eller virkelighed? Det er super uvirkeligt for mig. Jeg har villet det her så længe. Man kan ikke sige jeg har ventet på det, for jeg vidste ikke det ville ske, men jeg har villet det i så mange år, og nu er det sket, så det tror jeg lige hjernen skal vende sig til, siger Danmarks store racertalent og kommende Formel 1-kører Kevin Magnussen i DR1-programmet 'Essendrop & Eliten'.

Se det unikke portræt på DR1 i 'Essendrop & Eliten, tirsdag den 10. december klokken 22.20.

Læs mere om: