3. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Viktor Axelsen i isolation: Sådan tackler han savnet af familien

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Birger Storm
Viktor Axelsen måtte på grund af corona-sygdom melde fra til EM-finalen i badminton søndag. Det rammer ham hårdt, selvom der er noget, som er endnu værre.

Den danske badmintonspiller Viktor Axelsen var tvunget til at melde afbud til EM-finalen i Kiev i Ukraine søndag mod landsmanden Anders Antonsen.

Viktor Axelsen smittet

Det stod klart, efter at en anden PCR-test havde bekræftet, at han er smittet med covid-19.

Selv om Viktor føler sig ved godt helbred, er han naturligvis ærgerlig over situationen, som betyder, at han ikke blev Europamester, og at han nu er i gang med de to ugers hotelisolation i Ukraines hovedstad Kiev.

Savner familien

- Jeg er megaskuffet og ked af det. Jeg ville selvfølgelig rigtigt gerne have spillet finalen, men jeg savner også min familie. Det slår lige så hårdt, at jeg ikke kan komme hjem i morgen efter finalen, sagde Viktor til TV2 søndag.

Hjemme venter kæresten Natalia og datteren Vega på at få Viktor tilbage, og Axelsen har flere gange i løbet af søndagen fortalt, at han savner dem utroligt meget.

Samtidig forklarer Axelsen, at han ikke mærker nogle symptomer.

- Jeg mærker stadig ingen symptomer på sygdom og er ellers ved godt mod. Så nu håber jeg bare, at jeg kan slippe igennem uden gener til følge, lyder det fra Viktor, der altså nu er i karantæne eller isolation på sit hotelværelse i ukrainske Kiev.

Sådan tackler han isolationen

Axelsen vil nu forsøge at få det bedste ud af situationen, og han har derfor en idé om, hvordan han vil tackle de næste udfordrende dage.

- Det vigtigste for mig er at få lagt en plan for, hvad jeg kan få ud af de her dage. Jeg har heldigvis god support omkring mig, så jeg må prøve at få det bedst mulige ud af det. Jeg skal have trænet på værelset og læst nogle bøger, siger Viktor Axelsen til TV 2.

Læs mere om: